Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Σύλλογος "Η Αυλή" - Κοπή πίτας

Αγαπητοί φίλοι, η ΟΜΑΔΑ Παραδοσιακών Σπόρων "Η Αυλή" έγινε πλέον επισήμως ΣΥΛΛΟΓΟΣ!

Πριν από περίπου ένα χρόνο, στις 27/01/2017 συγκεκριμένα, σαραντατρία (43) άτομα υπέγραψαν το καταστατικό ίδρυσης, ενώ η νομιμοποίηση του Συλλόγου από το Πρωτοδικείο έγινε στις 28/05/2017 με το όνομα "Σύλλογος
Παραδοσιακών Σπόρων "Η Αυλή"" και έδρα στην Αθήνα, οδός Αλοπης 5 Τ.Κ. 11853

Ακολούθησαν εκλογές, όπου εξελέγησαν οι κάτωθι στο Διοικητικό Συμβούλιο:
Πρόεδρος Αχιλλέας.Γαργάλης,
Αντιπρόεδρος Γεώργιος Ντούβαλης,
Β΄ Αντιπρόεδρος Γιάννης Κορογιάννος,
Ταμίας Ρούλα Φωτοπούλου, 
Γεν.Γραμματέας Βάγια Κοντού,
Αναπλ.Γεν.Γραμματέας Χρήστος Βαρελάς και 
Γραμματέας Οργανωτικού Μαργαρίτα Λεμπέση

Είμαστε χαρούμενοι που σε λιγότερο από έναν χρόνο από τότε που μπήκαν οι ιδρυτικές υπογραφές ο αριθμός των μελών του συλλόγου έχει σχεδόν τετραπλασιαστεί ξεπερνώντας πλέον τα 160 μελη.

Είμαστε περήφανοι που ο Δήμος Αγ. Βαρβάρας μας εμπιστεύτηκε τη χρήση ενός χωραφιού με θερμοκήπιο στην οδό Σιπύλου 16 για να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε τις δράσεις μας.
Έτσι, έχουμε ήδη ετοιμάσει το θερμοκήπιο για την παραγωγή των καλοκαιρινών σπορόφυτων ενώ ήδη καλλιεργούμε χειμερινά κηπευτικά στο περιβόλι που διαμορφώσαμε. Ταυτόχρονα η φιλοξενία σχολείων για βιωματικές δράσεις, καθώς και επισκέψεις μελών του συλλόγου μας σε αυτά, είναι στο πρόγραμμα και στις προτεραιότητες μας. 



Η κοπή της πρώτης πίτας του Συλλόγου μας θα γίνει στα γραφεία του Συλλόγου (Αλόπης 5, Κ. Πετράλωνα, Αθήνα ) στις 31/1/2018 και  ώρα 7:00 μ.μ., ενώ ήδη έχουμε δρομολογήσει τις διαδικασές, για την καθιερωμένη πια, ετήσια γιορτή σπόρων που θα γίνει στις 22 Απριλίου 2018. Οι σχετικές λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν προσεχώς! 


Ευχόμαστε 
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ 
με ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ,  
ΚΑΛΕΣ ΣΠΟΡΕΣ και ΚΑΛΕΣ ΣΟΔΕΙΕΣ  
σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου